Begin dit jaar ontstond het idee voor De Emigratiecoach: andere mensen met emigratieplannen helpen. Het geluk dat ik zelf heb mogen ervaren, door het zetten van deze bijzondere stap, wil ik delen met anderen. Dat daar blogs bij hoorden was voor mij al snel duidelijk. Ik houd van schrijven en ik vind het leuk om informatie om te zetten in een leesbaar stuk.

Op 16 maart schreef ik het eerste blog: 5 dingen die niemand je vertelt als je gaat emigreren. Iedere week kwam er eentje bij. In totaal zijn er nu 34 blogs en ook 1 vlog. Niet allemaal door mijzelf geschreven. Er zijn een paar mooie gastblogs geschreven voor De Emigratiecoach, zoals de blogs uit de categorie “Het verhaal van’, waarin Nederlanders vertellen over hun emigratie. Bedankt gastbloggers!

Zo aan het einde van het jaar wil ik graag een overzicht geven van de meest gelezen blogs.

blogs

Top 5 meest gelezen blogs

  1. Vijf dingen die niemand je vertelt als je gaat emigreren
  2.  Zes tips om je sociale leven op te pakken
  3. Help er komt visite!
  4. Emigreren – wat je van te voren had willen weten
  5. Heimwee bij emigreren

Het blog met de meeste reacties was trouwens ‘Help een noodgeval’. Een blog dat ik heel leuk vond om te schrijven omdat het echt mijn eigen ervaring combineert met nuttige informatie waar je zelf van te voren misschien niet aan denkt.

Welke blog vond jij het leukste? Dat hoor ik graag in een reactie.

Fijne feestdagen & Gelukkig Nieuwjaar!

Dit is overigens het laatste blog van 2017. Volgende week ben ik in Nederland voor de feestdagen, maar in het nieuwe jaar zal ik weer lekker schrijven rondom het thema ‘Emigreren’. Heb jij een onderwerp waar je een keer een blog over wilt lezen? Geef het aan me door en ik ga er mee aan de slag!

Wist je trouwens al dat er een nieuw online magazine is waar ik ook voor schrijf? Het heet Globalicious en je vindt er blogs/vlogs over leven in het buitenland en ‘alles’ wat daarbij komt kijken, zoals zwanger zijn in het buitenland, of hoe je vrienden maakt in je nieuwe land.

 

Last but not least wens ik je hele fijne feestdagen en een gelukkig Nieuwjaar! Aimee.

Fijne feestdagen & een gelukkig Nieuwjaar!

 

Please follow and like us:
De blogs van De Emigratiecoach in 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.