Pakket – van droom naar actie

Twee weken – individueel – 2 x 1 uur online coaching – emailbegeleiding

Gedurende twee weken werk je aan jouw emigratiedroom. Hoe ziet je droom er precies uit? Wat vind je echt belangrijk? Ontdek welke stappen je nu kunt zetten om dichter bij jouw emigratie te komen. Stop met dromen en denken. Het is tijd voor actie! lees meer

 

 

Pakket – relaxed emigreren – compact

Een maand – individueel – 2 x 1 uur online coaching – emailbegeleiding

Een maand lang begeleiding bij jouw toekomstige emigratie. Helemaal toegespitst op je persoonlijke situatie. Wat is belangrijk voor je? Waar loop je tegenaan? Wat heb jij nodig om vooruit te komen? Gedurende deze maand is er tijd en aandacht om aan jouw emigratie te werken en stappen vooruit te zetten. Het programma wordt afgesloten met een persoonlijk actieplan. lees meer.

 

 

Pakket – relaxed emigreren – uitgebreid

Twee maanden – individueel – 4 x 1 uur online coaching – emailbegeleiding

Twee maanden lang begeleiding bij jouw toekomstige emigratie. Helemaal toegespitst op je persoonlijke situatie. Wat is belangrijk voor je? Waar loop je tegenaan? Wat heb jij nodig om vooruit te komen? Gedurende twee maanden is er tijd en aandacht om aan jouw emigratie te werken en stappen vooruit te zetten. Het programma wordt afgesloten met een persoonlijk actieplan. lees meer.