Op deze pagina vind je gratis tools & downloads die je kunt gebruiken bij jouw emigratieplannen. Je kunt de documenten en oefeningen bekijken en gebruiken om meteen aan de slag te gaan.  Ze zijn gratis te downloaden na opgave van je naam en email. Je ontvangt dan de nieuwsbrief van De Emigratiecoach. Je kunt je hier op ieder moment weer voor afmelden. Als je vragen hebt naar aanleiding van de inhoud van de documenten neem dan contact op met De Emigratiecoach via contact@deemigratiecoach.nl

Uitgebreide checklist & globale planning

Download hier de uitgebreide checklist met globale planning. Zo weet je niet alleen wat je moet doen, maar ook wat een handige volgorde is om dingen in te doen.

[wpdm_package id=901 template=”link-template-calltoaction3.php”]

In vier stappen dichter bij je emigratie

De eerste gratis download is een realiseer-je-dromen document. Dromen is namelijk heerlijk. Lekker fantaseren en je voorstellen hoe het zou kunnen zijn. Maar met dromen alleen kom je er niet. Het is van belang je ideeën om te zetten in stappen vooruit. De opdracht in dit document is daarbij een hulpmiddel. Met behulp van vier stappen maak je jouw dromen steeds iets concreter waardoor je emigratie dichterbij komt.

Je kunt het hier gratis downloaden: [wpdm_package id=329 template=”link-template-calltoaction3.php”]

Landendocument

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dit geldt ook voor emigreren. Dit gratis landendocument helpt je om je te verdiepen in het land waar je naar toe gaat. Je kunt het gebruiken om je nieuwe land ‘te leren kennen’. Het helpt je bij de voorbereiding van je emigratieplannen. Verzamel alle antwoorden en nieuwe vragen bij elkaar en je krijgt een mooi verzameldocument.

Je kunt het voor jezelf gebruiken, maar ook samen met je kinderen. Tip: laat ieder gezinslid 1 of 2 vragen uitzoeken en spreek een moment af waarop je de antwoorden met elkaar doorneemt.

[wpdm_package id=346 template=”link-template-calltoaction3.php”]

Emigratie-kleurplaten

Deze kleurplaten bevatten een thema dat te maken heeft met verhuizen. Je kind kan ze sowieso lekker inkleuren. Daarnaast kun je ze gebruiken om te praten over de verhuizing. Bij de kleurplaten staan voorbeeldvragen die je kunt stellen aan je kind.

[wpdm_package id=367 template=”link-template-calltoaction3.php”]

Menu