Voel je thuis in het buitenland!

Individuele coaching

Ben jij naar het buitenland verhuisd en herken je dit:

Je voelt je helemaal niet zo happy als dat je van te voren had gedacht

Je vraagt je af of je wel de juiste beslissing hebt genomen

Het valt je veel zwaarder dan verwacht

Je hebt het gevoel dat je je niet thuisvoelt

Je mist gezellige dingen en sociale contacten

Je mist de stabiliteit van een dagelijks ritme

Het hoeft niet zo te blijven!
Verander in 2 maanden jouw situatie zodat je volop kunt genieten van jouw leven in het buitenland.

Ik zat heerlijk op mijn berg, had mooi uitzicht maar ik voelde me niet compleet, alsof ik gewoon verplaatst was en het ritme was compleet weg. Toen je jouw cursus aanbood om me op weg te helpen heb ik deze aangegrepen.
Van te voren twijfelde ik of ik überhaupt wel een probleem had. Wilde het eigenlijk niet zien. Dus toen ik de eerste keer je cursus voorbij zag komen dacht ik ‘nee zo erg is het allemaal niet’. Ik dacht dat ik het makkelijk zou kunnen. Tot ik aan alles leek te twijfelen en toen leek me het verstandig om toch de cursus te doen.
Uiteindelijk heb ik een dikke groeispurt gemaakt in omdenken. Ik voel me veel beter thuis nu en elke dag kan ik nog meer genieten.

Ik heb geleerd dat ik met kleine stapjes ook ver kan komen, een duik in het diepe is helemaal niet nodig en dat iedereen dit kan overkomen.

Voor de coaching was ik onzeker en kon de draai niet helemaal vinden, nu ga ik om met de locals en maak vrienden. Je overredingskracht en begeleiding hebben me hierbij geholpen.

Mijn advies aan iedereen die twijfelt: doe het gewoon, wie niet waagt wie zeker niet wint!

Miranda StultjensZweden

Wat mag je verwachten?

Het gaat om een individueel coachingstraject. Samen kijken we naar jouw situatie en wat jij het meeste nodig hebt om je thuis te voelen in het buitenland. Hoe meer inzet jij in het traject stopt, hoe meer je eruit zult halen. Wat je na de coaching in ieder geval mag verwachten is het volgende:

  • Je zit niet langer vast. De komende weken kom je in beweging. Je gaat vooruit.

  • Je krijgt meer structuur en houvast in je dagelijkse ritme.

  • Je krijgt meer richting en focus.

  • Je voelt je gemotiveerder en positiever.

  • Je vindt een luisterend oor en krijgt tips en advies van een ervaringsdeskundige.

  • Je werkt bewust aan jouw tijd in het buitenland zodat jij zoveel mogelijk van deze periode kunt genieten.

  • Je voelt je vrijer, blijer en hebt meer (zelf)vertrouwen.

Voordat ik aan de coaching begon, was ik erg verward over ons buitenlandavontuur. Met name wat we de komende tijd willen. Blijven we hier, willen we naar een ander land of toch terug naar Nederland. Het spookte continu door mijn hoofd en ik werd er behoorlijk onrustig door.

Door de opdrachten van Aimée, komt er meer overzicht in de chaos. De opdrachten zijn heel praktisch, waardoor je er makkelijk aan begint. Door ze stap voor stap te volgen, creëer je steeds meer inzicht in je twijfels, wat is nou eigenlijk echt belangrijk en wat niet.

Ik vond het erg prettig dat je ook de tijd krijgt voor een opdracht. De opdrachten zijn niet heel veel werk, maar het is soms fijn om ergens iets meer tijd voor te hebben. En ze vervolgens via Skype te bespreken geeft weer een stok achter de deur en geeft ook weer meer inzicht. Stapje voor stapje kom je zo steeds iets verder. Aimée kijkt ook echt wat bij je past en waar je mee worstelt of tegenaan loopt.

Aimée kijkt ook naar hoe jezelf verder kunt zodra de coachingsweken erop zitten. Dit is ook erg fijn, omdat je vaak toch weer tegen dezelfde dingen aanloopt. Nu heb ik wat handvatten die ik weer kan pakken zodra ik weer voor dezelfde vragen sta.

SanneThailand

Dit krijg je

Individuele coaching

Coaching gericht op jouw persoonlijke situatie. Wat jij op dit moment nodig hebt staat centraal tijdens het gehele coachingstraject.

5 online gesprekken

5 online coachingsgesprekken via Skype of messenger. Gewoon vanuit je eigen huis in het Nederlands. Tijden gaan in overleg.

Emailbegeleiding

Tussen de gesprekken door krijg je emailbegeleiding. Dit betekent dat het contact tussen de gesprekken gewoon doorloopt.

Opdrachten

Je ontvangt opdrachten en oefeningen om je aan het denken te zetten, om je te motiveren en je te helpen bij jouw situatie.
Jouw situatie in het buitenland wordt niet vanzelf beter. Sterker nog deze wordt waarschijnlijk steeds slechter. Het is tijd om actie te ondernemen. Je gaat je niet vanzelf beter voelen. De kans dat je onzekerder wordt en meer gaat twijfelen over de keuzes die je wilt maken wordt groter. Je relatie komt steeds meer onder druk te staan. En je wordt er ook geen leukere persoon door. Je kunt er nu wat aan doen. Zet de eerste stap en meld je aan voor persoonlijke coaching. De investering voor dit coachingstraject is 330 euro.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan dit traject?

Het traject heeft een doorlooptijd van 2 maanden. Er zijn 5 online gesprekken van ongeveer een uur. Daarnaast krijg je iedere week een opdracht of een oefening om te doen. Hoeveel tijd jij hierin steekt bepaal je helemaal zelf. Hoe meer tijd en energie jij hiervoor reserveert, hoe meer je ook uit het coachingstraject zult halen.

Ik weet niet zo goed wat er aan de hand is. Is dit traject dan ook geschikt?

De eerste gesprekken zijn bedoeld om te kijken wat er speelt bij jou. Het is helemaal niet erg als je dit nog niet goed weet. Mijn ervaring is dat door met elkaar te praten je al duidelijker krijgt wat er aan de hand is en wat belangrijk is voor jou. Dit nemen we dan als uitgangspunt voor de rest van de gesprekken.

Ik twijfel of ik coaching wil. Wat kan ik doen?

Als je twijfelt of deze coaching iets voor jou is, neem dan contact met me op voor een gratis intake. Het is niet mijn bedoeling jou iets te verkopen waar je niet op zit te wachten. Als ik denk dat ik je niet kan helpen of dat andere hulp beter is, zeg ik het eerlijk tegen je.

Wie ben ik?

Hoi, mijn naam is Aimée. Sinds 2015 woon ik in Frankrijk. Na mijn emigratie heb ik ervaren wat er écht komt kijken bij het opnieuw beginnen in het buitenland. Het is helaas niet allemaal rozengeur en manenschijn. Als personal coach en ervaringsdeskundige help ik Nederlandse vrouwen in het buitenland die niet gelukkig zijn hoe ze zich thuis kunnen voelen. Ik gun het jou om je helemaal thuis te voelen in het buitenland en volop te genieten van deze bijzondere periode in je leven. Dat wil jij toch ook?
Menu