Hoe komt het dat sommige mensen veel moeite hebben met een crisissituatie en anderen er juist heel krachtig uitkomen?

De wereld zoals we die kenden voor Corona bestaat niet meer. De maatregelen die nu wereldwijd worden genomen hebben we nog nooit meegemaakt. Ieder individu wordt er door geraakt. Sommige mensen kunnen daar beter mee om gaan dan anderen. De een komt in een negatieve spiraal terecht en heeft veel moeite met de huidige situatie. Anderen komen juist in hun kracht en gebruiken deze periode als een soort ‘reset’ om er beter en sterker uit te komen. 

Dat je krachtiger en met zelfvertrouwen uit een crisis kunt komen heb ik zelf ervaren na mijn scheiding in het buitenland. Ik wist op dat moment dat ik een keuze had. Ik koos ervoor er niet aan onder door te gaan en beloofde mezelf dat wat er ook zou gebeuren ik er het beste van zou maken. En dat deed ik. Nu tijdens deze Coronacrisis en de opgelegde quarantaine in Frankrijk voelde ik weer heel duidelijk dat ik een keuze had. Of ik ging er negatief in en dan zou het heel lastig worden, of ik ging er het beste van maken. 

Tijden van crisis zijn niet leuk. Niemand zit er op te wachten. Maar crises bieden je ook een kans. Als bekende patronen en zekerheid wegvallen, ontstaat er ruimte om je houding, je gedachten en je handelen te veranderen. Mensen die sterker uit een crisis komen doen volgens mij de volgende drie dingen:

  1. Ze maken een bewuste keuze voor positiviteit
  2. Ze zorgen voor een open en nieuwsgierige houding
  3. Ze komen in actie, ook als dit moeilijk is

Jij kunt dit ook! Jij kunt heel krachtig uit deze quarantaine komen. 

Krachtig uit je quarantaine - individuele coaching

In dit individuele coachingsprogramma van vier weken leer jij hoe je positief, moedig en zelfverzekerd blijft tijdens deze onzekere tijden. Je vergroot je veerkracht en je creëert daarmee houvast voor jezelf en je gezin.

Dit programma is voor jou als jij in je kracht wilt blijven staan tijdens deze hectische crisistijden. Je wilt je sterk, moedig en zelfverzekerd voelen. Je wilt niet in een negatieve spiraal terecht komen, maar vanuit vertrouwen handelen. Je wilt weten hoe je dit op een constructieve en praktische manier kunt doen. Dit programma is voor jou als je niet wilt afwachten wat er komen gaat, maar proactief je veerkracht wilt vergroten.

Je hoeft geen 4 weken te wachten totdat het ‘klaar’ is. Vanaf de eerste week krijg je coaching, tips en oefeningen om je veerkracht te vergoten.

Krachtiger uit je quarantaine

  • Je leert hoe je iedere dag voor positiviteit kunt kiezen
  • Je voelt je zelfverzekerd en krachtig in deze onzekere tijden
  • Je hebt vertrouwen in jezelf en bent een houvast voor je omgeving
  • Je wacht niet af wat er op je afkomt, maar je bent proactief
  • Je hebt structuur in deze snel veranderende tijden
  • Je ervaart het belang van dankbaarheid, juist in moeilijke tijden
Ik heb de coaching door Aimée als heel prettig ervaren. Haar rustige manier van praten en alles reflecteren vind ik heel fijn. Het inventariseren van je ‘ begin’ situatie, hoe staan alle facetten van je leven (na emigratie) ervoor, werkte voor mij heel verhelderend. Omdat mijn emigratie totaal anders is verlopen dan ik had gepland, en het afgelopen jaar nogal intens en heftig is geweest, ben ik gewoon maar doorgegaan. Zonder echt ergens bij stil te staan. Dan is coaching door iemand als Aimée, die zelf ervaringsdeskundige is, heel prettig. Ik vond het fijn dat ik altijd een mailtje kon sturen om even te ventileren of een vraag te stellen. Zeker door het tijdverschil werkt dat heel fijn en het gaf mij het gevoel dat ik altijd ‘ mijn spreekwoordelijke ei’ kwijt kon. Het is fijn dat Aimée alles per mail bevestigd, wat er is besproken en ook wat de stappen en acties zijn. En dat zij je regelmatig hieraan herinnert, zodat dit niet verdwijnt in de waan van de dag. Vanuit haar eigen ervaring weet zij hoe het is om te emigreren en dat maakt denk ik een enorm verschil. Hoe het leven is in een ander land, is gewoon niet altijd uit te leggen aan familie en vriendinnen die in Nederland blijven. Kortom ik kan Aimée van harte aanbevelen als coach. Zij is empatisch, een fijne gesprekpartner, en ervaringsdeskundige. Wat wil een mens nog meer.
Marieke over individuele coaching
Domenica

Wat krijg je?

Individuele coaching

Individueel coachingsprogramma van 4 weken. Jouw persoonlijke situatie staat centraal. Geen onpersoonlijke standaardoefeningen.

3 gesprekken

3 coachingsgesprekken verspreid over 4 weken. Gesprekken vinden online plaats.

4 opdrachten

Iedere week ontvang je een ondersteunende opdracht. Het is een individueel programma, dus indien nodig pas ik de opdrachten aan aan jouw specifieke situatie.

E-mailbegeleiding

Tijdens de gesprekken door is er gelegenheid voor e-mailcontact. Je hoeft dus nooit vast te zitten of te wachten als je een vraag hebt.

Ik zat heerlijk op mijn berg, had mooi uitzicht maar ik voelde me niet compleet, alsof ik gewoon verplaatst was en het ritme was compleet weg. Toen je jouw cursus aanbood om me op weg te helpen heb ik deze aangegrepen. Van te voren twijfelde ik of ik überhaupt wel een probleem had. Wilde het eigenlijk niet zien. Dus toen ik de eerste keer je cursus voorbij zag komen dacht ik ‘nee zo erg is het allemaal niet’. Ik dacht dat ik het makkelijk zou kunnen. Tot ik aan alles leek te twijfelen en toen leek me het verstandig om toch de cursus te doen. Uiteindelijk heb ik een dikke groeispurt gemaakt in omdenken. Ik voel me veel beter thuis nu en elke dag kan ik nog meer genieten. Ik heb geleerd dat ik met kleine stapjes ook ver kan komen, een duik in het diepe is helemaal niet nodig en dat iedereen dit kan overkomen. Voor de coaching was ik onzeker en kon de draai niet helemaal vinden, nu ga ik om met de locals en maak vrienden. Je overredingskracht en begeleiding hebben me hierbij geholpen. Mijn advies aan iedereen die twijfelt: doe het gewoon, wie niet waagt wie zeker niet wint!
Miranda Stultjens over individuele coaching
Zweden

Jouw investering is nu € 149,-

Wil jij in 4 weken krachtiger, positiever, moediger en vol vertrouwen uit je quarantaine te komen?  Jouw investering nu is € 149,- euro. We maken meteen een afspraak voor het eerste gesprek. Je hoeft niet te wachten om aan de slag te gaan. 

Waarom juist nu in jezelf investeren heel belangrijk is

Crisissituaties gooien dat wat je gewend was omver. Niemand zit er op te wachten. Maar crises bieden je ook een kans. Als bekende patronen en zekerheden wegvallen, ontstaan er nieuwe mogelijkheden om je houding, je gedachten en je handelen te veranderen. Investeren in jezelf helpt je om door een moeilijke periode heen te komen. Datgene wat je leert vergeet je nooit meer. Je legt nu de basis voor een positieve en veerkrachtige levenshouding voor de rest van je leven.

Om jouw basis nog meer te verstevigen ontvang je naast het coachingspakket twee extra video’s:

Bonusvideo Dankbaarheid

In deze video vertel ik je waarom dankbaarheid juist belangrijk is in moeilijke tijden. Hoe je dit op een eenvoudige manier en praktische manier kunt toepassen in je leven.

Bonusvideo Structuur

In deze video vertel ik over het belang van het hebben van een dagstructuur. Wat een vaste dag- en weekstructuur je oplevert en wat er kan gebeuren als je geen vaste structuur meer hebt.

Refund policy

De investering voor het ‘krachtig uit je quarantaine’ coachingsprogramma is € 149,- Dit bedrag dient aan het begin van het coachingstraject voldaan te worden. Nadat de eerste afspraak heeft plaatsgevonden vindt er geen restitutie meer plaats. 

Aimee

Contact

Heb jij interesse en wil je meer weten? Dan kun je via de knop hiernaast direct een afspraak inplannen. Of stuur een bericht naar contact@deemigratiecoach.nl . Liever bellen? Mijn nummer is +33 614 10 64 44

Menu