In 30 dagen een nieuwe start na je emigratie

Je bent vol goede moed naar het buitenland verhuisd. Je dromen achterna, op zoek naar een mooie toekomst voor jou en je gezin. Je lijkt het allemaal helemaal voor elkaar te hebben. Maar als je heel eerlijk bent, ben je niet gelukkig.

Herken jij je in de volgende punten?

 • Je hebt alles voor elkaar in het buitenland en toch ben je niet gelukkig. Het is een mooie kans voor jouw gezin en de omgeving is prachtig. Je vraagt je af waarom je niet geniet van het leven dat je nu hebt?
 • Je wilt niet alleen maar voor je kind en het huishouden zorgen. Je durft dit niet hardop te zeggen omdat je je dan een slechte moeder vindt. Maar je wilt niet alleen dit doen. Je wilt ook echt iets voor jezelf hebben. Je denkt: hoe kan ik me weer nuttig voelen?
 • Niemand begrijpt je en daardoor voel je je eenzaam. Je familie en vrienden begrijpen niet hoe het is om te emigreren. Je weet niet met wie je kunt praten.
 • Je voelt je niet thuis op de plek waar je nu bent. Je vraagt je af waarom dat zo is. Je weet niet wat je daar aan moet doen.
 • Je mist familie, vrienden en het leven in Nederland. Je speelt zelfs met de gedachte om weer terug te gaan. Maar dat kan eigenlijk helemaal niet. Hoe zou dat dan moeten? Wat betekent dat wel niet voor je relatie en je kind?
 • Je maakt je zorgen of je dit wel volhoudt. Je weet niet goed wat je wel wilt en hoe je deze situatie kunt aanpakken.

Tijd voor actie

Dan is het tijd om actie te ondernemen. Je gaat je niet vanzelf beter voelen. Sterker nog de kans dat je onzekerder wordt en meer gaat twijfelen over de keuzes die je wilt maken wordt groter. Je relatie komt steeds meer onder druk te staan. En je wordt er ook geen leukere moeder door. Het is tijd om iets aan je situatie te doen.

In 30 dagen neem je het heft in eigen handen. Aan het einde van dit traject:

 • Geniet je meer van je leven in het buitenland.
 • Heb je meer houvast in het dagelijkse leven.
 • Heb je een idee hoe je meer uitdaging en voldoening uit je leven kunt halen.
 • Heb je persoonlijke doelen opgesteld en gaat daarmee aan de slag.
 • Weet je wat belangrijk voor jou is. Welke prioriteiten je hebt en welke keuzes hier voor jou bij passen. Je hebt weer vertrouwen in de toekomst.
 • Je voelt je beter thuis op de plek waar je nu woont.

Daarnaast kun je jouw verhaal vertellen, je ervaringen delen met iemand die zelf in het buitenland woont en die begrijpt wat je doormaakt.

De investering voor dit traject is € 289,-

 

 

Ik heb de coaching door Aimée als heel prettig ervaren. Haar rustige manier van praten en alles reflecteren vind ik heel fijn. Het inventariseren van je ‘ begin’ situatie, hoe staan alle facetten van je leven (na emigratie) ervoor, werkte voor mij heel verhelderend. Omdat mijn emigratie totaal anders is verlopen dan ik had gepland, en  het afgelopen jaar nogal intens en heftig is geweest, ben ik gewoon maar doorgegaan. Zonder echt ergens bij stil te staan. Dan is coaching door iemand als Aimée, die zelf ervaringsdeskundige is, heel prettig.

Ik vond het fijn dat ik altijd een mailtje kon sturen om even te ventileren of een vraag te stellen. Zeker door het tijdverschil werkt dat heel fijn en het gaf mij het gevoel dat ik altijd ‘ mijn spreekwoordelijke ei’ kwijt kon. Waar ik heel veel aan heb gehad is het advies hoe ik mijn project beter behapbaar kan maken. Door terug te werken vanaf de geplande openingsdatum naar nu en de doelen SMART te maken, wordt alles overzichtelijker. En voelt het minder overweldigend. Al is het nog steeds een enorm project :0).

Het is fijn dat Aimée alles per mail bevestigd, wat er is besproken en ook wat de stappen en acties zijn. En dat zij je regelmatig hieraan herinnert, zodat dit niet verdwijnt in de waan van de dag. Vanuit haar eigen ervaring weet zij hoe het is om te emigreren en dat maakt denk ik een enorm verschil. Hoe het leven is in een ander land, is gewoon niet altijd uit te leggen aan familie en vriendinnen die in Nederland blijven.

Kortom ik kan Aimée van harte aanbevelen als coach. Zij is empatisch, een fijne gesprekpartner, en ervaringsdeskundige. Wat wil een mens nog meer. Marieke – Domenica.

Inhoud pakket

 • 3 online coachingsgesprekken van 1 uur
 • 4 weekopdrachten (toegespitst op jouw persoonlijke situatie)
 • Een maand lang e-mailbegeleiding
 • Een stok achter de deur 😉

Ja dat wil ik!

Interesse?

Ben je geinteresseerd en wil je zeker weten of deze coaching bij jou past? Neem contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek via contact@deemigratiecoach.nl of stuur me een bericht via de Facebookpagina van De Emigratiecoach.

 

Menu