Privacyverklaring  – De Emigratiecoach

Mei 2018

Het doel van deze privacyverklaring is om transparant te zijn in hoe De Emigratiecoach omgaat met persoonsgegevens. Heb je vragen hierover n.a.v onderstaande tekst, neemt u dan hierover contact met ons op.

  • Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en gaan zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens.
  • Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
  • Je gegevens zullen nimmer aan derden worden verkocht en/of verstrekt.
  • Je gegevens worden alleen gebruikt voor de werkzaamheden van De Emigratiecoach.

Aimée van Bilsen

www.deemigratiecoach.nl

Bescherming Persoonsgegevens

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. De Emigratiecoach zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken.

Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

Welke gegevens verzamelen we?

Alleen die gegevens die je hebt opgegeven worden verzameld. De gegevens die verzameld kunnen worden zijn:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Website
  • Bedrijfsnaam
  • Straat en huisnummer
  • Postcode en woonplaats
  • IP-adres
  • Telefoonnummer

Met welk doel gebruiken we de persoonsgegevens?

De gegevens worden gebruikt om:

  • Facturen te sturen
  • De nieuwsbrief te versturen
  • Speciale aanbiedingen te versturen
  • Contact te leggen via e-mail en andere media zoals bijvoorbeeld Facebook messenger

Beveiliging persoonsgegevens

Wij hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

De gegevens worden op 1 laptop bewaard die is versleuteld met een sterk wachtwoord. Het wachtwoord wordt regelmatig veranderd.

Cookies

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouwbrowser op het apparaat waar je onze website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatiedie in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt.

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt.

Mailchimp

Voor het versturen van de nieuwsbrief wordt gebruik gemaakt van het programma ‘Mailchimp’. Dit bedrijf is gevestigd buiten Europa, in de VS. Hun privacy policy vind je via deze link.

Facebook Advertentiecookies

Met jouw toestemming gebruiken wij, om advertenties beschikbaar te stellen cookies vanFacebook (Facebook Custom Audience, Facebook Impressions, Facebook Connect enFacebook Pixel). Deze cookies zorgen ervoor dat voor jou relevante advertenties worden weergegeven.

Google Analytics

Ook door onze statistiekenpakket, Google Analytics, worden cookies geplaatst. Wij willen graag weten hoe onze bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks onze website bezoeken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren. Wij willen natuurlijk niet dat je ongewenst gevolgd wordt, echter willen wij jou zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor hebben we goede statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. We kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden.

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen?

Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Social Media

Wij willen het voor jou graag zo makkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via Social Media. Dit kan onder andere door middel van Social Media (share) buttons.

Van de volgende Social Media Platforms hebben wij de buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke Social Media platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy.

Facebook

LinkedIn

Instagram

Links

Op onze website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten deemigratiecoach.nl om. Het kan zijn dat deze externe websitesgebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Bewaartermijn

Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen.

De gegevens in ons boekhoudsysteem bewaren we tenminste 7 jaar, onder andere om aan al onze wettelijke verplichting te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting door ons verwijderd.

De bovenstaande termijn geldt, mits er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

Rechten

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna wij je gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverklaring op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzagenverzoek indienen.

Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

Klacht

Heb je een klacht over hoe De Emigratiecoach met jouw gegevens omgaat stuur dan een email naar contact@deemigratiecoach.nl  of dien je klacht in bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.

Bij veranderingen in de registratie van persoonsgegevens wordt deze verklaring aangepast.