Ik deed mee aan de Emigratie Challenge en dat is me zeer goed bevallen! Het is goed om even goed gefocust er mee bezig te zijn. Aimee stelt goede vragen en geeft ook voldoende uitleg en tools om de vragen verdiepend te kunnen beantwoorden. Ze is bemoedigend en daagt je uit. Aanrader!

– Annemieke –

De Emigratiecoach

Aimée van Bilsen is de coach van De Emigratiecoach. In 2015 emigreerde zij met haar gezin naar Frankrijk. Twee jaar lang schreef en blogde zij over haar avonturen in een nieuw land (www.coteaimee.com).

Zij weet dat bij een emigratie veel komt kijken. Van hele praktische vragen tot aan emotionele onderwerpen, het hoort er allemaal bij. Een goede voorbereiding is echter het halve werk en maakt de (toekomstige) emigratie een stuk gemakkelijker.

In Nederland heeft Aimée veel werkervaring opgedaan als coach, trainer en manager. Zij volgde een opleiding aan de Academie voor Coaching en Counselling. Als professional & ervaringsdeskundige ondersteunt zij haar klanten bij hun emigratieplannen.

Heb je vragen? Je kunt Aimée bereiken via: contact@deemigratiecoach.nl

Interview met Aimee

In dit interview (klik op de link) door Susan Manni, collega coach, vertelt Aimee wie zij is en waarom zij doet wat ze doet (opgenomen juni 2017).

Meer informatie over de diensten.